pondělí 27. července 2015

Srpnová cvičební výzva - jsme pořád venku, makáme v týmech..

Krásný den,

tak než přineseme celkový souhrn jak nám to šlo - ráda bych pozvala mezi nás ostřílené běžce, cyklisty, plavce, tenisty ale i těm co holdují videím, další nové tváře.. :)

Protože ne každý vydržel, ne každému to povoluje zdravotní stav, a ne každého to prostě s námi baví, tak se nám uvolnila nějaká ta místečka pro nováčky.

Máme 19 týmů - tedy 76 lidí nás je - a to včetně několika mužů, kterým se snažíme celkem obstojně natrhávat trikoty.. :D

Odkaz na předchozí výzvu: http://zdravakrasna.blogspot.cz/2015/06/cervencova-cvicebni-vyzva-pojdme.html

Dnešním dnem jsme urazili více než 12000 kilometrů (máme za sebou cca 26dní). Někteří ještě minulý měsíc šli tak leda do krámu pro rohlík, a dneska tu trhají rekordy a sápou se na první příčky.

Ukázka průběžné tabulky pár týmů

Na konci vyhlásíme první tři místa za týmy a odměníme je (na cenách se podílíme my všichni mezi sebou) a také jednotlivce.. :) Plus máme i medaile a diplomy a když se nám bude chtít - protože jsme banda zvláštní a hravá - na konci srpna bychom se rádi sčuchli někde osobně.

Motivační lalánek.. :)

No a o co tedy jde pro nováčky?
Cílem je chodit, běhat, jezdit na kole, bruslích, koloběžce, plavat, hrát skupinové hry - zkrátka si co nejvíce užívat pohyb venku, dokud je hezky. Dané kilometry se Vám pak podle tabulky sčítnou - vždy bojujete v týmech o 4 hráčích - tedy se může stát, že Vám někdo v průběhu odpadne a může být nahrazen, nebo solidárně prostě makáte i za něj.. :)


Jak co počítáme?
Vše počítáme od 2,5km které urazíte v kuse.
Běh, chůze a rychlochůze se počítá to co reálně ujdete - minimum pro zápočet je 2,5km
Brusle, koloběžka a veškeré stroje jako pás, eliptical, rotoped, se výkon dělí dvěmi - minimum pro zápočet je 5km
Kolo se dělí třemi - minimum pro zápočet je 7,5km
Cvičení doma a skupinové lekce (jako tenis, cvičení u videa, posilovna, joga, TRX, Flow-in a další) se počítají od 50minut za 2,5km - minimum pro zápočet je tedy 50min, aktivity si můžete sčítat - např půl hodinky HIIT a 20minut joga.  (upozornění dalších 2,5km se započítává až za dalších 50min)
Vyjímku má plavání - bud se bere hodina za 2,5km - anebo tu máme borce co plavou na kilometry.. :D

Co se nepočítá? - nepočítáme pohyb který je za méně než 2,5km (tedy 1,9km pak půl hodinky pauza a pak další kilometr), dále pohyb po obchodech, pohyb v práci - mělo by jít vždy o pohyb navíc v rámci dne.

Jak to chodí?
Máme vytvořenou skupinku (ano skupinku - už ne událost) a to z toho důvodu, že jsme se rozhodli takto pokračovat dále, odpadá tedy kvůli soukromí přidávání do přátel, přeskakování z události do události, celkem náročné hledání události, vytváření souborů s celkovou tabulkou atd. Ve skupince nebudou přijímáni lidi mimo akci - pouze ti co mají zájem stát se členy týmů. Skupinka má také jméno podle hravosti - je místem kde bydlí Malý Princ a zároveň jí alespoň málokdo najde.. :D

Odkaz zde: https://www.facebook.com/groups/1171259476272842/requests/?notif_t=group_r2j

Tam Vám každý den Váš lídr - nebo takový ten pěšák, co to má na starosti.. :D - zadá status s datumem a názvy týmů (každý se staráme o své ovečky a zapisujeme jim výkony)..

Nechybí ani nečekané výzvy na víkendy.. :) No zkrátka, nebojte se a přidejte se - kontaktujte buď mne - nebo napište komentář pod článek - či případně nahlašte celý tým - zatím se nám nestalo, že bychom neměli koho kam ubytovat.. :)

Těšíme se tedy na další kilásky a těšte se na souhrn plný fotografií z cest - aneb jak 76 lidí zdolalo fááákt dlouhou šreku a přitom prožilo spoustu dobrodružství.. :)

Vaše Anet a holky co na tom makáme - Illu, Nikča a Hanka a všichni co do toho s námi šli

Žádné komentáře:

Okomentovat