čtvrtek 8. října 2015

Finish i v září - hubneme spolu.. :)

Krásný den,

tentokrát jste si museli nějakou tu chvíli počkat a já ani nemůžu slíbit, jestli to bude stát za to, nějak na mě spadla deka - nehodil jí na mě soused ani sousedka, ale darebné cosi. No ale určitě vás spíš zajímá jak jsme válčili v září.

Podrobnější odkaz o co jde: http://zdravakrasna.blogspot.cz/2015/09/rijnova-cvicebni-vyzva-co-boli-to-roste.html


Kdo nás nezná?

Za krásami
Jsme spolek - spíš taková menší rodina o zhruba 126 lidech, kteří milují sport - jsme Planetkáři a žijeme s malým Princem na Planetce B612. Naprosto brutálně jsme se mu na ten malej kus země vecpali, a ted mu to tam zasmradíme vysportovaným potem.. :D I my darebáci.. :D

Když tě dítě nepustí

Společně se hýbeme všemi různými způsoby, a jak to vypadalo v září? Rozhodně to byl šrumec, a to i proto, že jsme se pokusili rozhýbat naše děti.

Výletění
Setkávání a focení s mástrem v UM

Všechny nejdříve zajímají některé ty statistiky a tak si je dáme 

Počet kilometrů: 17 544,71
Průměr na jednoho člena: 186,15km
Počet můžů: 13
Počet žen: 75
Počet dětí: 15
Počet kilometrů jež urazily děti: 1 163,23
Všude je krásně
Počet kolizí (hádek hromadných): 3
Počet hádek mezi organizátorkami (ano i my jsme lidé): 3
Počet závodů: 14
Kilogramy odnešených odpadků: 3,64 
Finanční pomoc potřebným v částce: 17 578,-

Tentokráte jsme se vyřádili i na poli charity, a já tu opětovně musím pochválit všechny, co se mohli, a zůčastnili. Přeci jen věnovat svůj volný čas šmajdání po okruhu v délce 1,320km nebylo vždy růžové, byla tma, bylo chladno, bylo polodeštivo.

Když se Planetkáři setkávají

Také jsme čistili na popud Petra přírodu, a odnášeli při víkendové výzvě odpadky.

Krásná místa

Navštívili jsme spoustu zahraničních míst a přizvali nové jedince z různých koutů světa, ale i ta naše rodná hrouda je krásná, a to nám neustále dokazují fotografie z vašich cest. Opět se ukázali zranění, operační zákroky, a už spolu jsme tak sžití, že prožíváme i spoustu dalších životních peripetií.

Také nám v září přišlo opravdu velké množství sponzorských dárků  a tímto ještě jednou moc děkujeme.

Půlmaraton hračka - a takové to domácí..
Závodily jsme na půlmaratonech, různě kombinovaných závodech, RunTour, RunCzech, NightRun, Běžím s AVL. Ale medaile jsme
 třeba získávali až ve vzdáleném  Švédsku.

Pro dobrou věc
Zase se nás našlo hned několik, co jsme překonali své maximum - zase jsme si posouvali hranice, poprvé běželi 5km, 10km, poprvé zvedli od země činku a dělali svůj první dřep. Statečně jsme se prali s komplikacemi v podobě počasí, nehlídání dětí, bojovali jsme s technikou.

S odpadky i zranění
Na konci měsíce se ukázaly také dvě obrovské proměny dvou z nás - Lucky a Katky - ještě jednou smekám klobouk, protože už jen jít s kůží na trh, stojí spoustu sil a odvahy. Celé to bylo impulsem pro stvoření další výzvy "PROMĚNA ZA 60DNÍ". Z Planetky bude dobrá třetina soutěžit o proměnu svého těla a to ve dvou kategoriích - nabírání svalů a shazování tuků.


Závodní
Jsme strašně pyšní na Vás všechny, protože nejvíc je vidět stále jedna věc: láska ke sportu, pohybu, motivace, a respekt k výkonům ostatních...

Závodní













Anet

Velké díky také patří holkám z organizátorek - Nikče, Illu a Hance









Kde maj to víno?

Žádné komentáře:

Okomentovat