úterý 20. září 2016

Mateřství - aplikace Chůvička - recenze

Krásný den,

máme doma miminko, většina čtenářů to ví, jsou to strasti a radosti, protože těch dětí je plnej barák. Kam se podívám, tam někdo odložil dítě a k odpoledni mají tendenci se množit, to když sem další vodí můj nejstarší syn.

Máme byt a tak není třeba doma chůvička, je to zkrátka zbytečnost. Jsou ale situace, kdy se hodí a je třeba.

Například když jedete k tchýni, nebo když jsme byli ve Slovinsku s tchánem a přemistovali jsme se do pokoje k němu od spících dětí.

Na dovolenou jsme si brali tehdy půjčenou chůvičku z půjčovny, nicméně jsme zjistili, že ani chodba na pár metrů nemá dosah, museli jsme jí nechávat na schodech a otevřít dveře abychom slyšeli.

Ted tu máme opětovně situaci, kdy je tahle někdy nezbytná "zbytečnost" potřebná. Zkusila jsem pohledat, zda už někdo nepřišel se zázračnou aplikací a světě div se, ano. Hned několik druhů a tak jsem se jala pročítat a zkoušet, jak to bude fungovat.

Nejdříve jsem pročítala aplikaci, která mě nenadchla, údajně zdarma ale podle recenzí se po čase ozvou s přáním uhrazením poplatku cca 200,- (zanedbatelná částka ale prý i často poruchová chůvička).

Hledám dál, bohužel s manželem máme oba jiné operační systémy a většina chůviček funguje na párování Androidu (pro Windows téměř nikde nic). Pak jsem narazila na fantastickou věc.

Aplikace CHŮVIČKA je v češtině. 

Neuvěřitelně přehledná.

Disponuje možností namluvit svým hlasem pohádku, nebo ukolébavky a můžete si nastavit, kdy se má nahrávka spustit.

Zpoplatněna částkou 79,-

Zabere málo místa v paměti telefonu. 

Máte vždy po ruce a nemusíte balit krabice s napájením.

A největší plus, nemusíte mít dva chytré telefony, stačí pouze jeden. Pokud se vaše dětátko totiž probudí, váš chytrý telefon se spuštěnou aplikací u miminka, vám zavolá na druhý telefon a klidně na pevnou linku do kanceláře.

Nejdříve po instalaci proběhne zkušební verze, abyste věděli, jak to funguje. Poté jsme zkoušeli už s miminkem. Položila jsem telefon kousek od něj a odešla jsem z místnosti - protože jsou synovi 3 měsíce, tak jsem stejně byla nervózní a stále jsem chodila kontrolovat. Nakonec se ozval druhý telefon a volání. Běžím se tedy podívat (u tchýně v baráku dvě patra) nahoru a slyším slabý pláč.

Podruhé zkoušeno ráno, u snídaně se ozve volání, vyběhnu schody a tam se usmívá Tedík a jen kolem sebe máchá ručičkama.

Moje dvě třetiny - kdy nejstarší byl na táboře
To ale není vše. Aplikace má i vytuněnou verzi CHŮVIČKA 3G, zde už můžete párovat telefon a tablet, případně notebook pomocí devítimístného kódu, takto pak snímáte už i obraz a vidíte své miminko online, v případě tmy si na něj můžete i posvítit, což nedoporučuji (pomocí LED diody v telefonu, tabletu). (je potřeba WIFI nebo data)

Hodnotím opravdu velmi dobře, svůj účel plní, funguje, zatím nikdy nezklamala (vyzkoušeno již několikrát), cena velmi nízká, dosah klidně až k sousedům, v případě telefonického hovoru rodiči.

Podporuje spoustu systémů.

Anet

Odkazy:
Verze CHŮVIČKA za 79,- - https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tappytaps.android.babymonitoralarm.full&hl=cs

Verze CHŮVIČKA  na zkušební dobu bez poplatku - https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tappytaps.android.babymonitoralarm.trial&hl=en

Verze CHŮVIČKA 3G za 100,- - https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tappytaps.android.babymonitor3g&hl=cs

Více o aplikaci CHŮVIČKA 3G včetně možností ke stažení pro různé operační systémy - http://www.babymonitor3g.com/cs/

APLIKACE VYHRÁLA JEDNU Z NEJLEPŠÍCH A NEJSPOLEHLIVĚJŠÍCH APLIKACÍ ROKU 2014 V NĚMECKU, ŠVÝCARSKU, HOLANDSKU a v dalších zemích.

Žádné komentáře:

Okomentovat