úterý 5. prosince 2017

Kilometry pro Teribear - třetí ročník

Krásný den,

tak jsme se zase po roce sešli, tentokrát se nám vyhla Letná, což jsem skoro obrečela, protože nové místo jsem měla více z ruky a strávila jen na cestě denně skoro dvě hodiny. I tak jsem se ale zuby nehty snažila urvat spoustu kilometrů, a nejen já.

Dneska je to trochu více z času minulého, ale protože si rádi připomeneme další rok, jak jsme makali a budeme se dle toho řídit, abychom překonali částku za tým, tak tu tahle reportáž nesmí chybět.

Teribear už potřetí rozjel sbírku kilometrů, kde sponzoři za každý kilometr na trati dlouhé cca 1200metrů, věnují nadaci Terezy Maxové 50,-, a tentokrát mu vyšlo krásné počasí, žádné horko, žádná zima.

Na akci padaly rekordy, a to nejen v Praze na Žižkově ale také na jeden den v Mladé Boleslavi. Letos bych řekla zázemí silnější než v uplynulých letech, rozeseté toalety, čaje, voda, stánky, určitě bych uvítala občerstvení, minimálně ty bagety, nebo saláty, což chybělo. Letos však více šlapala výsledková tabule a méně "blby" čipy.

Letos nás nebylo tolik ale i tak jsme s vypětím sil pokořili lonský ročník a trumfli podpůrnou částku, a to i kvůli tomu, že za námi dojeli lidi z různých možných měst.

Aneb PLANETKA B612 ta má ty kiláky prostě v nohou a příští rok se snad konečně podaří urvat nějaký řádný ranec. Nesmíme však zapomínat ani na naše dětičky, které se statečně honily za kilásky.

První rok: 17 578,-
Druhý rok: 34 750,- + 3 530,- (které naběhali členové Planetky ale za jiné týmy) 14 dospělých a 4 děti
Třetí rok: 39 060,- + 900,- (naběhaná částka Zdenkou, která patří k nám ale běžela za jiný tým) + 648,- (částka kterou vyběhala Míša se synem v Mladé Boleslavi) 12 dospělých a 3 děti

Vše o akci si můžete najít zde: https://www.teribear.cz/

No a my shrneme naší statistiku, jak jsme si který den vedli, at jsme v příštím roce v obraze.

I v dešti jsme valily!
První den: Začínáme. Díky Jitce nemusíme pak stát fronty, ona to vystojí za nás, a tak mají i naše děti krásné dárky od sponzorů.
Druhý den: Maru jede noční směny na okruhu a máme přes 80km.
Třetí den: Tak nějak se mi ztratili veškeré informace.
Čtvrtý den: Protože pokulháváme, tak se rozhodli přijet vypomoci i kluci a že to nemají kousek, tímto díky Petrovi a Lukášovi. Dneska jsme srovnali minulý rok a stáhli lonský náskok, ale je nás málo. Máme 248,4km.
Pátý den: Silný den, lepšíme se, celých šest dospělých na trati a 321,6km.
Šestý den: 427km!
Sedmý den: Máme obavy, že částku z lonska nepřekonáme ale v tu, kde se vzal, tu se vzal, náš nejsilnější den. Osm lidí na trati a děti. 559km!
Osmý den: Ukrutně nás všechny bolí nohy, chodíme po nocích, po práci, před prací si zaběháme, už to bolí. Chodíme naboso anebo lepíme puchýře. Dneska dorazí jen dvě mrtvolky. 580,8km
Devátý den: Snažíme se, seč nám síly stačí - jen dnes jsme urazili 143,6 kilometrů ale AU AU. Celkem 723,6km
Den poslední: 781,2km

Vypíchnu naší udatnou trojku:
Maruška - 174km
Jitka - 102km
Anet (já) - 91,2km

Celkově se na akci vybralo 11 314 320,- (226 286,40km)

Opět se těšíme na další ročník, protože pomáhat pohybem a celkově se angažovat v podobných akcích nám rozhodně není cizí. Jen bychom se rádi vrátili na Letnou, kde se nám okruh líbil přeci jen víc.

Anet

Žádné komentáře:

Okomentovat